Nu ook via sms doneren!!
Klik hier voor meer informatie....
 

 Partner Programma:   

dogs 5%  

 

Pampers bulk weken september 2014 

Geef bij uw bestelling aan dat u via APF
besteld dan krijgen wij een bedrag van Shumafood.
 
 
Boek u vakantie en wij ontvangen € 25,=  
 

Agradi.nl Webshop

 

 

 
Palmela is een groot stuk grond met een bungalow waar we een nieuw asiel gaan oprichten.
Inmiddels is gestart met de bouw van enkele grotere kennels en verblijven.
Op de foto''s zijn de eerste grote kennels te zien. Op de foto waar het pitbull teefje zit staat inmiddels ook een tuinhuisje voor haar. Zij zit in Palmela met haar pups, waarvan gelukkig al een paar geadopteerd zijn. ( dit ras nemen wij niet voor adoptie mee naar Nederland en dus zijn in Portugal deze hondjes voor adoptie gegaan ). Zij kan ook met haar pups naar binnen toe alwaar de pups zich bevinden op dit moment in een grote slaapkamer.
De vrouw die daar woont en dus 24 uur voor de dieren zorgt is Janita. Een geweldig lieve spontane vrouw die ontzettend gek is met de dieren en ook zelf veel dieren heeft, allen met een handicap of ziekte.
 
Palmela zal tevens een station worden voor dieren die uit Setubal komen voor adoptie en die daar tijdelijk overnachten om met ons mee te gaan naar Nederland.
 
Op de foto ziet u tevens Jan en Baukje van stichting Paige die deze keer samen met Karin de reis hebben ondernomen.
Wij hopen dat in de toekomst nog vele verblijven en kennels gebouwd kunnen worden, want Pravi heeft in de omgeving van Lissabon geen asiel. En op de grond van 7000 m2 kan heel wat gebouwd worden. Dit kost echter aardig wat geld, gelukkig hebben wij al wat materiaal kunnen verzamelen ( al kunnen we nog altijd palen, hout, tuinhuisjes, kennels ed. gebruiken ). Maar wat vooral belangrijk is, zijn er evt. mensen die zich voor volgend jaar willen aanmelden om in het project Palmela te helpen bouwen? U moet er echter rekening mee houden dat u dan ongeveer 10 tot 14 dagen weg bent en zelf enige reiskosten moet betalen. Verblijfkosten worden door de stichting verzorgd alsmede de verblijfplaatsen.
 
Het meeste geld wordt nu uitgegeven aan timmermannen en dat is vrij duur en kostbaar. Helaas komen we nog financiën tekort hiervoor en dat is zonde want er staat op dit moment genoeg materiaal wat verwerkt kan worden. Dit project kan Pravi per maand 850 euro schelen daar er nu nog veel dieren in een pension zitten of gedaan worden tot zij voor adoptie gaan. Dit zijn zware lasten voor de stichting die zelf geen financiële middelen heeft.
 
Wij hebben zelf gezien dat Janita en de mensen van Pravi echt hun schouders eronder zetten en proberen wat ze kunnen doen, dus wij hopen met aanmeldingen en donaties dit project op te bouwen. Een van de kamers zal later nog omgebouwd worden tot kliniek , alsmede dat er in de voortuin een gebouwtje komt waar mensen met een handicap ( fysiek of psychologisch ) in contact kunnen komen met dieren. Dit is vaak een extra stimulans voor deze mensen, maar we zullen eerst alle faciliteiten klaar moeten hebben voordat het zover is. Tevens zal dit gebouwtje gebruikt worden voor voorlichting van de plaatselijke bevolking over hoe om te gaan met dieren ed.
 
Als u wilt helpen heel graag!!
Dank u wel!!
Namens Pravi, de dieren en namens ons allen van APF.
 
 
 
 

Klik hier voor meer foto´s.

 webburo internet services

 

         

Abandoned Pets Foundation Tel. 0646606551                          Email:  apf2007@live.nl
Rabobank nummer 13.84.39.621
t.n.v. Abandoned Pets Foundation


IBAN:NL43RABO0138439621
BIC: RABONL2U
Kvk nr.01122228