Nu ook via sms doneren!!
Klik hier voor meer informatie....
 

 Partner Programma:   

dogs 5%  

 

Pampers bulk weken september 2014 

Geef bij uw bestelling aan dat u via APF
besteld dan krijgen wij een bedrag van Shumafood.
 
 
Boek u vakantie en wij ontvangen € 25,=  
 

Agradi.nl Webshop

 

 

Pravi Gaia

 

Marie João Cunha probeert al jaren honden en katten te redden uit de dodingsstation van Gaia en Maia. Deze dodingsstation staan oa onder leiding van twee broers die daar dierenarts zijn maar die vreselijke praktijken er op na houden. De honden worden gemiddeld 5 tot 8 dagen na binnenkomst afgemaakt op vreselijke manieren. Veel kunnen we er helaas niet tegen doen, daar als we stennis gaan schoppen geen toegang meer krijgen tot de dodingsstations. 
Deze broers hebben nog een ander broer die vreemd genoeg ook dierenarts is en ook weer verbonden aan een dodingsstation. Wij noemen ze in onze woorden de kampbeulen van Gaia en Maia. Het is toch onbegrijpelijk dat broers uit 1 gezin allemaal een taak uitoefenen die beslist niet bewonderingswaardig is en allen doen vreselijke dingen onder het mom van dierenarts zijn.
De dieren die nog enigzins humaan ingeslapen worden en dit is een heel groot woord, worden gewoon rechtstreeks met gif in hun hart gespoten. Dit is vreselijk lijden voor de dieren! Dit middel prikt namelijk heel heel erg. Dus zonder verdoving of narcose worden ze aan hun einde geholpen onder grote dwang. Te vreselijk om aan te denken en te walgelijk daar er niks tegen gedaan kan worden.
 
MJ heeft een groot hart voor de dieren en doet wat ze kan, ze heeft jaren van haar eigen beetje geld alles bekostigd en is nu ondergebracht bij Pravi. Een organisatie die meerdere asielen ondersteunt.

Voor meer infermatie bezoek de website: http://espacito4patas.com/blog/

 

 webburo internet services

 

         

Abandoned Pets Foundation Tel. 0646606551                          Email:  apf2007@live.nl
Rabobank nummer 13.84.39.621
t.n.v. Abandoned Pets Foundation


IBAN:NL43RABO0138439621
BIC: RABONL2U
Kvk nr.01122228