Nu ook via sms doneren!!
Klik hier voor meer informatie....
 

 Partner Programma:   

dogs 5%  

 

Pampers bulk weken september 2014 

Geef bij uw bestelling aan dat u via APF
besteld dan krijgen wij een bedrag van Shumafood.
 
 
Boek u vakantie en wij ontvangen € 25,=  
 

Agradi.nl Webshop

 

 

In 2012 wilden wij, Arjan, Simone en onze hond Kite, graag een camperreis door Europa maken.
Zo gezegd zo gedaan. In februari gingen we met Stoffel, zo hebben we onze camper genoemd, op pad....door Oostenrijk, Italie en Frankrijk voor 8 maanden. Prachtige plekjes gezien, genoten van al wat de natuur ons te bieden had. Ook Kite vond het camperen geweldig, dag en nacht was hij gezellig bij z''n baasjes! 
Zo''n reis doet veel met je, het zette ons onderweg aan het denken over wat we ''straks'' met ons leven wilden, op oude voet doorgaan of veranderen..... 
Twee bijzondere ontmoetingen hebben ons leven veranderd, de ogen of eignlijk ons hart geopend. De eerste ontmoeting was met een dierenarts in Italie, die Kite gered heeft bij een maagkanteling. Zijn liefde voor dieren ging veel verder dan z''n werk, hij volgde z''n hart, dieren helpen was z''n roeping. 
De tweede ontmoeting was die met onze Droef.
Droef liep ons tegen het lijf op een verlaten camperplaats in Z-Frankrijk. Een uitgemergelde en verwonde jachthond waar werkelijk niemand naar omkeek. Ondanks z''n negatieve ervaringen met mensen, wilde hij ons vertrouwen, hij moest wel want wij waren de enige de hem wilde helpen. 
Deze lieverd had in Frankrijk geen schijn van kans, ook in het asiel was hij ten dode opgeschreven, dus we hebben hem meegenomen naar Nederland. Voor hem is er een ''happy end''! Hij woont nu in Broek in Waterland, hij is zielsgelukkig bij z''n nieuwe baasjes en in z''n nieuwe roedel bestaande uit nog een hond, katten, konijnen en parkieten. Dat hij een jachthond is, daar is niets van te merken.... Dat vond de jager in Frankrijk waarschijnlijk ook.
Dit is ons verhaal. We hopen met behulp van APF via ons Project Droef nog veel meer honden een tweede kans te kunnen geven.
 


Update April 2013 
Hier de hondenhuisjes die dankzij het project van Arjan en Simone gekocht konden worden. 

En Fatma heeft in totaal nu 12 pups en die zijn dankzij dit project nu ook allemaal gevaccineerd met hun 1e vaccin. 
Want wij vonden dit belangrijker dan grond of huisjes dus een paar huisjes minder of iets grond minder om in elk geval deze leventjes veilig te stellen. 
 
Arjan en Simone heel hartelijk bedankt wederom!!!!
 


Update 01 Juli 2014

Pype is in Nederland aangekomen en geadopteerd door de stichting Dierenthuis. Pype is een oud hondje wat bij ons bij virtuele adoptie stond. Nu krijgt hij de kans om zijn laatste jaren hier in Nederland door te brengen. Wij zijn de mensen die dit mogelijk hebben gemaakt erg dankbaar!!

Arjan en Simone heel hartelijk bedankt voor het regelen dat Pype over kon komen!!!! 

Lees hier het verhaal van Pype.

 

 webburo internet services

 

         

Abandoned Pets Foundation Tel. 0646606551                          Email:  apf2007@live.nl
Rabobank nummer 13.84.39.621
t.n.v. Abandoned Pets Foundation


IBAN:NL43RABO0138439621
BIC: RABONL2U
Kvk nr.01122228