Nu ook via sms doneren!!
Klik hier voor meer informatie....
 

 Partner Programma:   

dogs 5%  

 

Pampers bulk weken september 2014 

Geef bij uw bestelling aan dat u via APF
besteld dan krijgen wij een bedrag van Shumafood.
 
 
Boek u vakantie en wij ontvangen € 25,=  
 

Agradi.nl Webshop

 

 

Broodfokhondjes

Update September 2015

Begin dit jaar zijn er 12 broodfokhondjes opgehaald uit België.  Op 1 of wat na waren ze allemaal ernstig verwaarloosd. 

Helaas is dit nog steeds aan de orde van de dag en verandert er helaas nog steeds niks mbt de dieren wetgeving.  Dieren zijn nog steeds voorwerpen.

Bijna allemaal moesten nieuwe vaccinaties ed. hebben. Maar vooral medische zorg en vacht verzorging. 
Heel mooi dat verschijnende trimster zich aanmelden via Facebook om gratis te helpen. Daar is ook dankbaar gebruik van gemaakt en we willen hun ook heel hartelijk danken hiervoor .
Maar ook alle opvanggezinnen.  Van de 12 zijn er nog 3 die een definitief huisje zoeken. Zylka, Remy en Jaycee. 

Vele gebitsreinigingen, operaties zoals melkklierenpaketten/wratjes verwijderen/sterilisaties/castraties later zijn ze allemaal weer in goede gezondheid. 

Hopelijk stopt dit snel want het is schrikbarend hoeveel dieren vrijkomen uit de broodfok.  Mensen koop toch aub geen pup van broodfokkers. Informeer eerst goed, kijk op het Internet of er op hetzelfde adres verschillende rassen/nesten aanwezig zijn ed. En hoe leuk de foto ook, niet doen!! Zo houd u deze wantoestanden in stand.  

 

 

 

Ons nieuwe project is broodfokhondjes. Helaas worden wij de laatste tijd veel gebeld om broodfokhondjes te helpen. De moedertjes die jarenlang zijn misbruikt voor geld, broedmachinetjes voor broodfokkers die zich verrijken over de rug van de dieren. Zij die vaak jaren in donkere hokken hebben gezeten in het donker, zonder liefde, zorg, medische zorg of aandacht. Vaak boze stemmen en soms mishandeld zijn. Het enigste wat telt zijn de pups en het geld wat ze ermee verdienen. Een leventje doet daar verder niet toe.
 

Gelukkig worden we gebeld om te helpen want anders komen ze vaak anders aan hun einde. En het laat zich natuurlijk wel raden hoe ze dan eindigen en niet humaan en diervriendelijk. Echter wij krijgen ze niet gratis, we moeten betalen voor vaccinaties, chips, paspoortjes ed. 
Wij hebben uw hulp heel hard nodig maar vooral zij hebben het zo nodig. 
Bijna allemaal hebben ze vervilte vachten, slechte gebitjes, moeten herhalingsvaccinaties, opnieuw ontwormd worden, ze hebben medische zorg nodig ( cherry eyes, oorinfecties/ontstekingen, huidinfecties, nageltjes knippen, moeten hun tepelstrengen verwijderd hebben enz enz . 
 
Dus naast de kosten om ze vrij te krijgen, zijn er veel andere kosten die nog volgen voordat ze naar een ander adres kunnen, een definitief huisje. 
Ondanks alles zijn ze zo lief, zo dankbaar, zo verlangd naar wat liefde, zorg en aandacht. Je ziet hun oogjes langzaam stralen gaan, ze leven een wereld kennen, ze leven wat echt een huisdiertje/maatje zijn inhoud. Ze bloeien op na een leven in de hel. 
Letterlijk van broedmachine naar huisdiertje. Naar een nieuwe toekomst zodat ze de ellende kunnen vergeten en hun leventjes in liefde kunnen leven en genieten. 
Ze hebben vaak nog vele jaren voor zich ondanks dat ze vaak ook wat ouder zijn. 
 
We zoeken dus niet alleen opvanggezinnen die ervaring hebben ( kunnen zich melden bij Sharon Bult 
sharon-apf@live.nl of 06-46606519. Maar ook natuurlijk definitieve huisjes bij liefdevolle mensen die hun leren wat echt leven inhoud. Waar ze leven wat warmte en liefde inhoud. Waar ze niet bang hoeven te zijn en kunnen opbloeien. ( Sharon Bult of Karin Schulting karin-apf@live.nl of 06-46606551.
Maar we zoeken vooral ook sponsoren die kunnen helpen hun een nieuwe toekomst te geven. 
 
Elke euro telt voor de medische zorg van deze lieverds. 
Maar als speciale actie hebben we One World Respect All ! in het leven geroepen.  


Ons nieuwe project is One World Respect All.
Hiermee willen wij proberen geld in te zamelen voor de broodfokhondjes.
Wij hebben uw steun en vooral de hondjes hebben uw steun erg hard nodig. 
Na jaren van ellende tussen 4 muurtjes en in het donker gebruikt te zijn als broedmachinetjes, zonder liefde, medische zorg of wat ook, zonder aandacht in enige vorm behalve als winstbejag willen wij ze zo graag eindelijk een toekomst geven. Een toekomst met liefde, warmte, genegenheid, eten en drinken altijd klaar en alle zorg. Helpt u hen ook?
 
U kunt hen en ons helpen door te sponsoren. 
Wij kunnen bijv een hondje vrij krijgen en weghalen als u ons helpt, wij kunnen ze medische zorg bieden. De ellende en hel is niet altijd ver ons bed show, maar soms erg dichtbij. Want er zitten ook Nederlandse broodfokhondjes tussen blijkt aan de chipnummers te zien. Helaas krijgen we ze niet zomaar, we moeten betalen voor paspoortjes, chips en vaccinaties ondanks dat deze soms missen en ze op nieuwe gemaakt/gedaan moeten worden. Daarbij de reikosten, de dierenartskosten die nog komen om ze klaar te maken voor adoptie ed. Dus zij steken hun pootjes uit voor hulp en wij onze handen, want wij kunnen dit niet alleen. Alleen samen staan we sterk om deze schatten eindelijk in vrijheid te laten leven. 
 
VAN BROEDMACHINE IN EEN DONKER HOK, NAAR GELIEFD FAMILIELID IN EEN LIEFDEVOL THUIS !
ONE WORLD RESPECT ALL !
 
Kunt u sponsoren voor bijv 25 euro dan krijgt u als gift een prachtige fijnschrijver kado met graveren erin, als dank voor uw steun. 
Kunt u sponsoren voor bijv 50 euro dan krijgt u als gift een prachtig T-shirt kado van dit project One World Respect All ! 

 
 
Natuurlijk is elke 1 euro één en ook daar zijn we zeer dankbaar voor, want deze lieverd verdienen het om nu eens te leven en de wereld te leren kennen. 
Ze zijn zo lief en dankbaar en het is zo mooi om te zien hoe ze ondanks een iets oudere leeftijd opbloeien in arme armen, omringt door liefde en zorg. 
 
Sponsort u voor een bepaald bedrag zoals 25 of 50 euro dan graag een mail of app of sms sturen met uw naam, adres en telefoonnummer en dan krijgt u na ontvangst uw kado opgestuurd. Mail graag naar 
karin-apf@live.nl of sharon-apf@live.nl of 06-46606551 of 06-46606519
 
Vele trimsters door het hele land hebben inmiddels hun diensten aangeboden om de hondjes gratis te trimmen. Dat is zo mooi en geweldig! Wij willen hun dan ook heel hartelijk danken hiervoor, want ze hebben het allemaal zo hard nodig. Want ieder hondjes was vies, vervuild en had een vervilt vacht. 
Nu geen getrek meer aan haren, een schoon en luchtig vachtje. De hondjes zijn zo opgelucht na de trimbeurt. 


 
De foto laat zien hoe trots beide hondjes zijn na de trimbeurt en hoe de oogjes stralen nu ze bevrijd zijn van een smerig vachtje met zand, modder en stro en trekken aan hun huid door klitjes ed. Prachtig toch om te zien. Die beloning in hun oogjes en de trots die ze uitstralen, daar kan niks tegenop. Deze beide hebben gelukkig een nieuw thuis gevonden. 
 
Dus helpt u ook hen aan een beter leven en een nieuwe toekomst. 
 
Alvast heel hartelijk dank voor uw steun!!! Samen kunnen we zorgen voor verandering en een nieuw begin!!
 
*Helaas kreeg Karin, zaterdag jl alweer een noodoproep binnen dat buiten de 30 hondjes die binnen een paar weken vrij komen, zijn er nu 40 die een nieuw thuis zoeken! En met spoed opgehaald dienen te worden. 
We zoeken dus ook betrouwbare opvang en liefdevolle adoptanten die hun op weg helpen. 
Voor opvang kunt u een mail sturen naar Sharon Bult 
sharon-apf@live.nl


Zoals beloofd even alle donaties op een rijtje. 
Lieve mensen heel heel hartelijk dank voor al deze hulp. 
Dit is voor de broodfokhondjes. 
mw Hoogteyling 25.00...
J.C. Janssen 10.00
mw. Hoogteyling 20.00
C.W. v Kleeff 10.00
B. Georges 10.00
mw N Kromwijk 20.00
mw E. Zentveld 20.00
mw N. Kromwijk 20.00
fam. Kramer -Hermse 20.00
mw H. v.d. Wal 30.00
M.C. v.d. Gugten 10.00
mw. M. v.d. Vliet 25.00
fam. Peperkamp 10.00
Franken en Franken 25.00
C.J. Stamhuis 40.00

GEWELDIG DAT JULLIE DEZE LIEVERDS EN ONS ZO STEUNEN!
Namens hen en ons heel hartelijk dank hiervoor! Echt klasse!
Nu kan er een gedeelte in elk geval betaald worden voor de eerste operaties en behandelingskosten van een aantal hondjes!
Mede dankzij jullie krijgen zij een nieuwe toekomst!
Zij en wij zijn jullie zeer erkentelijk hiervoor!
*************************************************************
We zijn er helaas nog niet, er zijn nog meerdere kosten die betaald moeten worden en voldaan moeten worden of die nog komen. De eerste 2 zijn inmiddels geopereerd. En anderen zijn gestart met andere behandelingen zoals herhalings vaccinaties ed. Wij en zij kunnen het niet zonder jullie!
Laten we samen zorgen dat zij nu, van de hel naar met hun kontje in de boter vallen, gaan! Ze verdienen het zo. Lang genoeg hebben zij als broedmachine gefunctioneerd voor hebberige mensen. Nu is het hun beurt om te genieten van liefde, warmte, aandacht en alles wat normaal zou moeten zijn. 
Abandoned Pets Foundation.
NL43Rabo0138439621
ovv medische zorg broodfokhondjes
 
 


webburo internet services

 

         

Abandoned Pets Foundation Tel. 0646606551                          Email:  apf2007@live.nl
Rabobank nummer 13.84.39.621
t.n.v. Abandoned Pets Foundation


IBAN:NL43RABO0138439621
BIC: RABONL2U
Kvk nr.01122228