Nu ook via sms doneren!!
Klik hier voor meer informatie....
 

 Partner Programma:   

dogs 5%  

 

Pampers bulk weken september 2014 

Geef bij uw bestelling aan dat u via APF
besteld dan krijgen wij een bedrag van Shumafood.
 
 
Boek u vakantie en wij ontvangen € 25,=  
 

Agradi.nl Webshop

 

 

Abandoned Pets Foundation is opgericht door Karin de Haan en Linda van Berkel.

Karin heeft al lange tijd met het idee rondgelopen om zelf een stichting op te richten. Om hier daadwerkelijk toe over te gaan is veel wikken en wegen aan vooraf gegaan. Ten eerste is het enorm zwaar om een stichting op te richten en te ''runnen''. Ten tweede zijn er natuurlijk al diverse stichtingen hard aan het werk met dezelfde insteek, waardoor je enige vorm van versnippering creëert. Anderzijds zijn er nog zoveel ''gebieden'' waar nog geen hulp is. Dit neemt niet weg dat wij als stichting graag willen samenwerken met andere stichtingen om zo, door het bundelen van krachten, een ieders doelstelling "het helpen van de honden en katten" te kunnen realiseren.

We hopen dat wij als nieuwe stichting een bijdrage kunnen leveren aan het verminderen van de zwerfhonden en zwerfkatten in enkele gebieden die bij projecten nader gedefinieerd zullen worden, alsook het verbeteren van de leefomstandigheden van de dieren en het bewustzijn van de mensen die de dieren zo gruwelijk behandelen.

Abandoned Pets Foundation is een non-profit organisatie die zich inzet voor dierenhulp in Nederland en Buitenland. Dit houdt in een organisatie zonder winstoogmerk. De kosten die in rekening worden gebracht voor de dieren zijn algemene kosten ter dekking van o.a. dierenartskosten, reiskosten, aanschaffen van noodzakelijke goederen, die niet gratis verkregen kunnen worden, financiële steun aan buitenlandse asiels die wij in het kader van onze projecten gaan helpen etc.. Aan het eind van een heel jaar zullen wij ook een jaarverslag hiervan presenteren.

We hopen dat we ook op uw steun mogen rekenen.

  

 webburo internet services

 

         

Abandoned Pets Foundation Tel. 0646606551                          Email:  apf2007@live.nl
Rabobank nummer 13.84.39.621
t.n.v. Abandoned Pets Foundation


IBAN:NL43RABO0138439621
BIC: RABONL2U
Kvk nr.01122228