Nu ook via sms doneren!!
Klik hier voor meer informatie....
 

 Partner Programma:   

dogs 5%  

 

Pampers bulk weken september 2014 

Geef bij uw bestelling aan dat u via APF
besteld dan krijgen wij een bedrag van Shumafood.
 
 
Boek u vakantie en wij ontvangen € 25,=  
 

Agradi.nl Webshop

 

 

 

Wij zoeken:

 

  • Mensen die ons juridisch willen ondersteunen en van adviezen wil voorzien.
  • Iemand die voor ons de sponsorwerving wil verzorgen.
  • Inzamelpunten hulpgoederen.
  • Inzamelpunten cartridges en gsm-toestellen.
  • Chauffeurs.
  • Vluchtbegeleiders.
  • Mensen die het leuk vinden op evenementen een stand te bemannen.
  • Mensen die voor- en nacontroles (na instructie) willen doen.
 

Taken vrijwilligers:

 

Buitendienst medewerk(st )er: 

Voor- en nazorg van dieren die geadopteerd worden of al geadopteerd zijn. Dit houd in dat u bij adoptanten aan gaat en samen een lijst invult met vragen. Aan de hand hiervan kunnen wij dan beoordelen of een diertje op een goede plek komt en of mensen erop voorbereid zijn. Of dat een diertje zich goed aangepast heeft of dat er nog aktie ondernomen moet worden als mensen ergens tegenaan lopen na adoptie.

 

Evenementen vrijwilligster: 

Het opzetten van evenementen om geld in te zamelen via markten of evenementdagen alsmede het zelf willen staan op markten, braderieën en evenementdagen.  

 

Chauffeur: 

 

Dit kunnen verschillende dingen inhouden. Zowel als bijrijder(ster) naar oa Portugal om de dieren op te halen die voor adoptie naar Nederland komen alsmede om soms eens een hondje  of katje op te halen of weg te brengen in Nederland naar een opvanggezin. Ook komt het voor dat na een transport sommige dieren weg gebracht worden naar hun adoptanten omdat deze zelf geen vervoer hebben.
Ook binnen Nederland het ophalen van ingezameld voer of andere dierenbenodigdheden. En dit evt. naar een verzamelpunt brengen of naar het vertrekpunt als er een transport plaats vind. U dient natuurlijk wel in het bezit te zijn van een rijbewijs B en vervoer.  

 

Sponsorwerving medewerk(st )er: 

 

Het benaderen van bedrijven voor sponsoring. Dit gaat via email of telefonisch. Een hele belangrijke taak, een taak voor de  volharder! Dit is niet altijd even makkelijk maar het geeft een grote kick als er sponsoring in welke vorm binnenkomt!

 

Administratief medewerk( st )er: 

 

Het opzetten van brieven en andere contactmiddelen die nodig zijn voor adoptanten, vrijwilligers en buitenstaanders.
Het opzetten van persberichten voor de media.
In overleg met het bestuur andere administratieve taken wil en kan overnemen.

 

Vrijwilligers buitenland: 

 

Wij zoeken hiervoor mensen die 1 of 2x per jaar met ons mee willen om een asiel op te bouwen of op te knappen in Portugal oa.
Ook andere taken zoals verzorging van de dieren, het brengen van dieren naar een dierenarts enz. zullen hierbij aan de orde zijn. We zoeken mensen die niet bang zijn om hun handen uit de mouwen te steken of bang zijn voor vieze handen. De periodes zijn vaak 1 week tot 10 dagen. Verblijf en eten wordt voor gezorgd. Reiskosten gaat in overleg met de stichting. Het kan zijn dat er een eigen bijdrage aan verbonden is voor vliegtuigtickets bijv. Het is prachtig om mee te maken, om een verschil te maken ter plekke, maar het is ook zwaar daar moet u rekening mee houden. Het zijn lange dagen en niet alles is even leuk om te zien of mee te maken. Het zal grote indrukken achterlaten maar ook nadien een goed gevoel geven om echt verschil te maken voor de dieren in nood aldaar.

 

Update Maart 2013

N.a.v. enige ervaringen aangaande vrijwilligers of stagaires in het buitenland, hebben wij helaas moeten beslissen om geen stage- of werkplekken meer aan te bieden. Helaas hebben anderen het voor diegene die het wel goed bedoelen en zich juist willen inzetten verpest. Het kost teveel tijd, energie en soms geld en als men dan ziet dat er met de pet naar gegooid wordt is het zonde van dit alles. Scholen, studenten en andere vrijwilligers die zich aan willen melden voor dit soort dingen kunnen het beste even contact opnemen met Hanno Berger van Dierinnood. Zij weten waar deze plekken nog wel beschikbaar zijn evt.

 

 
Vrijwilligers opslag goederen:
 
Heeft u een schuur, stal of hokje vrij waar u verder niks mee doet en u wilt de dieren helpen, dan kunt u misschien zorgen voor opslag van gedoneerde goederen.
Ongeveer 4 x per jaar gaan we richting het buitenland en nemen dan zoveel mogelijk goederen mee voor de dieren aldaar.
Houd u er rekening mee dat goederen 1 week tot 6 maanden kunnen blijven liggen, omdat wij altijd proberen de belangrijkste goederen eerst mee te nemen ( voer, medicatie, manden enz. )
 

Lijkt dit u iets, laat het ons dan weten via

Annerieke Janssen

06-15382842

 

 webburo internet services

 

         

Abandoned Pets Foundation Tel. 0646606551                          Email:  apf2007@live.nl
Rabobank nummer 13.84.39.621
t.n.v. Abandoned Pets Foundation


IBAN:NL43RABO0138439621
BIC: RABONL2U
Kvk nr.01122228