Nu ook via sms doneren!!
Klik hier voor meer informatie....
 

 Partner Programma:   

dogs 5%  

 

Pampers bulk weken september 2014 

Geef bij uw bestelling aan dat u via APF
besteld dan krijgen wij een bedrag van Shumafood.
 
 
Boek u vakantie en wij ontvangen € 25,=  
 

Agradi.nl Webshop

 

 

 

Nieuwsbrief September 2012

 

 

 

Memoriam

 

 

Wij willen graag even beginnen bij de hondjes die ons ontvallen zijn en veel verdriet hebben achtergelaten bij hun nieuwe baasjes. Wij wensen hun veel sterkte met het verlies van hun lieve maatjes en willen ze bedanken voor de mooie tijd die ze de hondjes gegeven hebben.

 

                  Beba                                            Balou

Lieve Beba en Balou rust zacht en veel plezier onder de regenboogbrug.

 


Geplaatst in Nederland

Naast deze nare gebeurtenissen zijn er natuurlijk ook goede berichten en zijn er weer de nodige hondjes geweest die een liefdevol huisje hebben gevonden in Nederland.

 

 

                   Chicago                                Birdie                                                  

                  Susa

Dit zijn er zo even een paar die zich geen zorgen meer hoeven te maken over hun toekomst.

Iedereen die de afgelopen maanden een hondje van ons heeft geadopteerd heel erg bedankt hiervoor en heel veel plezier en geluk met jullie hondje!


 

Actie Thomas

 

December 2011:We hebben inmiddels de eerste €200,- overgemaakt van de actie van Thomas naar het asiel San Bartolome in Spanje. Daar zijn ze inmiddels begonnen met een vaccinatie project en zijn er al verschillende hondjes gevaccineerd.

Februari 2012: Ook de afgelopen 2 maanden hebben we weer €200,- overgemaakt naar het asiel San Bartolome in Spanje zodat hun door kunnen blijven gaan met het vaccineren van de hondjes in het asiel.

Mei 2012: Ook zijn inmiddels de 6 hondjes die nog in Roemenië verbleven overgekomen naar Nederland.

Juli 2012: Afgelopen maand hebben we €220,- overgemaakt naar Gloria in Portugal zodat ze Branquinha een teefje van 5 jaar kon laten opereren aan een tumor.

Juli 2012: Ook hebben we €146,- overgemaakt naar Pravi in Portugal zodat ze een pupje konden behandelen die medische zorg nodig had.

Augustus 2012: Deze maand hebben we Tasman een Galgo van het asiel van Caseres in Spanje gehaald. Hij was de laatste van 10 honden ( de laatste 10) die zouden worden gebruikt voor vivisectie. Algemeen Portugal €115,- en we hebben zijn opvangkosten voor het pension in Portugal betaald €250,-
 

 


 

Vrijwilligers gezocht voor project in Portugal

 

 

 

Er is een verzoek binnen gekomen vanaf Gloria van Pravi of wij zouden kunnen helpen in september met de opbouw van een asiel in Aveiro.

De Gemeente heeft begin dit jaar toegezegd een nieuw asiel te bouwen voor 2 stichtingen die samenwerken aldaar in Aveiro.

Wij gaan als bestuur nog even zien wat wij voor geld kunnen vrijmaken voor dit project.

Zijn er mensen die mee willen voor bijv een week? Hoe alles geregeld wordt zal nog nader over bericht worden. Kost en inwoning zullen gratis zijn, we zullen verblijven bij Gloria en haar man João zoals voorheen. Erg lieve mensen met een heel groot hart, voor mens en dier. Echter de vliegkosten zullen zelf bekostigd moeten worden door de vrijwilliger die mee gaat. Wij zullen altijd proberen de vliegkosten zo laag mogelijk te houden. Het plan en het project Cacia staat wel onder projecten op de website.

 

Ons plan is om dan meteen de bus terug te brengen naar Portugal met allerlei goederen en de bus zal daar dan ook blijven.

Het gaat om in totaal niet meer dan 5 mensen, daar anders de groep te groot wordt.

Wat er precies allemaal gebeuren moet zal nog later besproken worden.

Je kan je opgeven tot 12 september bij Karin de Haan 06-46606551 of

karin-apf@live.nl

 

 


 

Opvanghuisjes Gezocht 

 

Zoals u in de nieuwsbrief heeft kunnen lezen is het de bedoeling om een project te gaan doen in Portugal eind September. Wij hopen dat op de terugreis een aantal hondjes te kunnen meenemen, maar daarvoor zijn wij dan wel opvanggezinnen nodig om de hondjes onder te kunnen brengen. Dus wie zou 1 van deze hondjes een tijdelijk huisje willen bieden vanaf eind September?

 

Tuxa (4 jaar) teef                               Carlota (1 jaar) teef  

 

Camashu (4 a 5 jaar) reu                   Farrusco (1 a 2 jaar) reu

 

Ernesto (2 a 3 jaar) reu                      Linsela (1 jaar) teef

 

Preto (1 jaar) reu                                Pirilampo (3 jaar) reutje

 


 

Veiling

 

 

 

Rvs bedeltje met het logo tegen dierenleed ontworpen door Alma Hakze.

€ 3,50 incl verzending.

Door een van deze bedeltjes te bestellen helpt u ons sparen voor een nieuw busje waar wij de diertjes en hulpgoederen mee kunnen vervoeren.

Wilt u ook zo''n mooi bedeltje dan kunt u uw naam en adres mailen naar: annerieke@abandonedpetsfoundation.nl

 

 


 

Gratis Proefpakket Aanvragen

 

In September staat er een reis gepland naar Portugal zoals u al eerder hebt kunnen lezen in de nieuwsbrief en het is de bedoeling om dan de bus vol met hulpgoederen mee te nemen op de heenreis naar Portugal. En ze zitten heel erg te springen om voer voor de diertjes, dus wij hopen dat we zoveel mogelijk voer kunnen inzamelen om de bus mee te vullen. Zou u daarom via onderstaande link een profverpakking voor ons willen aanvragen zodat dat nog mee kan naar Portugal? Graag opsturen naar Sharon, Paardeweide 10, 7973 KS Darp

Alvast namens die diertjes heel erg bedankt!
http://purinaone.parcproductions.com/facebook/tab/index
 

 


 

Einde

 

Wij hopen dat u veel plezier beleefd heeft aan het lezen van onze nieuwsbrief.

Mocht u nog suggesties hebben of wilt u ook graag iets in de nieuwsbrief willen hebben? Laat dit dan even weten aan Sharon Bult via

sharon-apf@live.nl

 

Iedereen die ons de afgelopen maanden op wat voor manier ook heeft geholpen heel erg bedankt daarvoor en tot de volgende nieuwsbrief.

Groetjes team Abandoned Pets Foundation

 

 

webburo internet services

 

         

Abandoned Pets Foundation Tel. 0646606551                          Email:  apf2007@live.nl
Rabobank nummer 13.84.39.621
t.n.v. Abandoned Pets Foundation


IBAN:NL43RABO0138439621
BIC: RABONL2U
Kvk nr.01122228