Nu ook via sms doneren!!
Klik hier voor meer informatie....
 

 Partner Programma:   

dogs 5%  

 

Pampers bulk weken september 2014 

Geef bij uw bestelling aan dat u via APF
besteld dan krijgen wij een bedrag van Shumafood.
 
 
Boek u vakantie en wij ontvangen € 25,=  
 

Agradi.nl Webshop

 

 

 

Nieuwsbrief December 2011

 

Memoriam

We willen graag even beginnen bij de hondjes die ons ontvallen zijn en veel verdriet hebben achtergelaten bij hun nieuwe baasjes.

          Murphy                                Asha                                

 

         Roberto

Lieve Murphy, Asha en Roberto rust zacht en veel plezier onder de regenboogbrug.


 

 

Geplaatst in Nederland

Naast deze nare gebeurtenissen zijn er natuurlijk ook goede berichten en zijn er weer de nodige hondjes geweest die een liefdevol huisje hebben gevonden in Nederland.

             Tiger                                       Rupert                                   

 

                Molly                               Djani

              Ruben                           Lando                             

Dit zijn er zo even een paar die lekker kerst kunnen vieren in Nederland.

Zonder zorgen over hun toekomst.


 

VRIJWILLIGERS

We kunnen nog steeds vrijwilligers gebruiken, vraagt u eens in uw omgeving, of denkt u er zelf eens over na. De tijd die u hieraan wilt besteden kan variëren van incidenteel tot structureel. Het is geheel aan u. Waar we dringend naar op zoek zijn, zijn mensen die voor- en nacontroles willen doen voor honden en katten die geplaatst gaan worden of zijn geplaatst. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Annerieke 06-15382842

jchendriksen@hotmail.com

annerieke@abandonedpetsfoundation.nl


 

Actie

 

WELKOOP STEENWIJK HELPT ABANDONED PETS FOUNDATION.

Abandoned Pets Foundation (APF) is benaderd door Welkoop Steenwijk voor een actie die de komende weken gaat lopen. Welkoop Steenwijk maakt het einde van het jaar extra bijzonder voor de dieren. Van 21 november tot en met 31 december 2011 organiseert Welkoop Steenwijk de goede doelen dierenactie. ‘Hierbij is de keuze gevallen op ons. Het idee is dat de klanten van de Welkoop onze dieren extra in het zonnetje zetten en verwennen.

Dat de Welkoop ons heeft uitgekozen, stellen we zeer op prijs. In deze toch zware tijden blijft het lastig om voldoende middelen te krijgen om ons goede werk uit te kunnen voeren. Dit initiatief helpt ons weer goed op weg

 

Wat houdt de actie in?

Gedurende de looptijd van de actie kunnen klanten een artikel achterlaten in de winkel en/of aanschaffen in de winkel. Na afloop van de actie worden alle verzamelde cadeautjes overhandigd aan ons. Uiteraard hopen we dat zoveel mogelijk klanten meedoen, want dit onverwachte extraatje kunnen we goed gebruiken!

 

Nog eens kans op extra ondersteuning:

10 Goede dierendoelen worden door BoerenBond/Welkoop extra ondersteund met dierbenodigdheden en -voeding t.w.v. € 1.000,-. Vindt u dat het lokale winkeldoel van uw BoerenBond of Welkoop hiervoor in aanmerking moet komen, stuur dan een      e-mail naar marketing@agriretail.nl met daarin de volgende gegevens:

Naam winkel.

Naam winkeldoel.

Waarom u vindt dat het winkeldoel extra ondersteuning nodig heeft of verdiend heeft.

Uw naam en eventueel telefoonnummer.

 

WIJ HOPEN DAT ER VEEL MENSEN EEN MAILTJE WILLEN STUREN EN ONS WILLEN HELPEN DOOR ZO MEER KANS TE MAKEN OP DIE €1000,-


 

 

Bedankt

Helaas is Felicia door de stijgende druk op haar werk en toenemende activiteiten in haar vrije tijd genoodzaakt met het vrijwilligerswerk in Duitsland voor APF te stoppen. Gedurende dit hele jaar viel het haar zwaar het vrijwilligerswerk met haar gewone werk, bijbaantje en privéleven te combineren. Nu is ze helaas tot de conclusie gekomen dat het zo niet verder gaat.

In 3,5 jaar tijd heeft zij in Duitsland 44 hondjes kunnen plaatsen, zie:

http://www.abandonedpetsfoundation.de/bereits-vermittelt.html

Wij willen Felicia heel erg bedanken voor al haar inzet en goede werk die ze altijd verricht heeft voor de stichting en wensen haar heel veel geluk!

 

Sorry dat ik jullie niet langer kan ondersteunen! Uiteraard wens ik jullie allen privé en de stichting een voorspoedig en diervriendelijk 2012 en dat jullie nog maar vele hondjes mogen helpen!

 

Liefs Felicia


 

Virtuele Adoptie

 

 

In de diverse asielen zitten dikwijls een aantal dieren die geen kans maken op plaatsing in een gewone gezinssituatie. Dit kan zijn door agressie, ziekte, ouderdom etc. Wij willen graag ook deze dieren helpen om hun leven wat fijner en dragelijker te maken. Met goed eten, een warm verblijf en indien nodig medische zorg. Wij noemen dit Virtuele Adoptie. Spreekt dit idee u aan? Kijk u dan eens op onze site hoe zoiets werkt en of u wellicht één van deze dieren wilt helpen.

klikt u hier voor meer info >>>>


 

Verhaaltje Adoptant

Beste lezers van de nieuwsbrief van APF.

Wij zijn Jolanda de Vries en Michel Geertsma.

We hadden het er al een paar keer over gehad, dat het wel leuk zou zijn om een hondje in huis te nemen. Nadat we wat rond gesnuffeld hadden op internet kwamen we op marktplaats een hondje tegen via de stichting Abandoned Pets Foundation.

Toen hebben we contact opgenomen via de mail en kregen direct reactie.

Doordat we het toch wel spannend vonden waren we erg blij met het huisbezoek, die door een vrijwilligster van de stichting werd gedaan.

Hierin werden we op de hoogte gesteld, hoe het in zijn werk ging, wat er bij komt kijken, en wat er zou gebeuren wanneer we de hond eventueel niet meer konden houden. We waren toen volledig overtuigd doordat alles zo goed geregeld was!

Een week later was het zo ver, we konden onze fluffy gaan bekijken in Darp bij Sharon.

Daar kwam hij aanlopen, onze BABY....want wat was hij klein. We waren direct verliefd en zeiden tegen elkaar, deze blijft voor altijd bij ons. Hij heet nu KENZO.

Het gaat ontzettend goed met hem en heeft helemaal zijn plek gevonden bij ons. Is super lief en helemaal gezond.

We zijn erg blij met de stichting omdat je altijd kan bellen of mailen als er iets is. Ze staan 100% voor je klaar en helpen waar het kan.

 

Wij zouden het iedereen aanraden en zelf ook zo weer doen. Wanneer Jolanda straks meer tijd heeft wil ze ook graag iets voor de stichting betekenen. 

Wij willen iedereen die voor de stichting werkzaam is, BEDANKEN voor hun goeie inzet!


 

Einde

Wij hopen dat u veel plezier heeft beleefd aan het lezen van de nieuwsbrief.

En iedereen die de afgelopen maanden ons op welke manier dan ook heeft geholpen heel erg bedankt!

Wij willen iedereen alvast alle goeds voor 2012 wensen.

Groetjes team Abandoned Pets Foundation.webburo internet services

 

         

Abandoned Pets Foundation Tel. 0646606551                          Email:  apf2007@live.nl
Rabobank nummer 13.84.39.621
t.n.v. Abandoned Pets Foundation


IBAN:NL43RABO0138439621
BIC: RABONL2U
Kvk nr.01122228