Nu ook via sms doneren!!
Klik hier voor meer informatie....
 

 Partner Programma:   

dogs 5%  

 

Pampers bulk weken september 2014 

Geef bij uw bestelling aan dat u via APF
besteld dan krijgen wij een bedrag van Shumafood.
 
 
Boek u vakantie en wij ontvangen € 25,=  
 

Agradi.nl Webshop

 

 

Sparky

Sparky werd bij het verlaten van de supermarkt door een vrijwilligster in Portugal aangetroffen met een touw aan de trekhaak van een bus vol met zigeuners. Zij trokken Sparky over de straat achter zich achter de bus aan in volle vaart.
Het bloedspoor op de weg is meer dan een kilometer lang. Dit arme arme dier heeft wat moeten doorstaan.
Gelukkig waren er omstanders die met veel getoeter de aandacht er ook op wisten te attenderen zodat Sparky uiteindelijk in paniek los kwam en het park in vluchte. Met behulp van omstanders , politie en deze vrijwilligerster is hij uiteindelijk gevonden en naar een kliniek toegebracht. Daar wordt hij nu behandeld.
 
Wij vragen voor Sparky uw hulp voor de rekening van de dierenarts maar hopelijk kan hij als hij hersteld is later voor adoptie overkomen als één van de vrijwilligers hem daar niet wil houden. Sparky verdiend onze steun na zijn vreselijke avontuur.
Hij ligt aan het infuus, de wonden worden behandeld met zalf en de ergste wond moet hij nog voor geopereerd worden, maar hij moet eerst zijn shock teboven zijn. Op de foto is het bewijs te zien van zijn wonden en het sleepspoor over de weg.
Ze hopen dat hij het teboven komt allemaal.
 
U kunt hem helpen door uw bijdrage over te maken op GIRO 5070655 t.n.v. Sparky.
Wij zullen dan zorgen dat deze donaties overgemaakt worden naar de dierenkliniek om de rekening van Sparky te betalen.
Alvast heel heel erg bedankt! Wij weten zeker dat Sparky u zeer dankbaar is.


Update 8-11-2012

Na 1 dag staat de teller al op € 365,= in één woord GEWELDIG!!!


Update 14-11-2012

Even een up date van Sparky. Sparky is inmiddels aan het herstellen bij de jonge dame die hem gevonden heeft en zij hebben besloten Sparky te houden en hem alle liefde te omringen die hij nodig heeft. Ze is zelfs op tv geweest schijnbaar en heeft daar iedereen persoonlijk bedankt voor alle lieve gebaren die zij en Sparky ontvangen hebben. Ze vond het geweldig dat in deze tijd van crisis mensen zo begaan waren en zo samen om hem te helpen! Ze wil iedereen dan ook heel heel heel hartelijk bedanken voor deze geweldige vorm van liefde en saamhorigheid. De rekening hebben ze inmiddels kunnen betalen. Ze hebben zelfs nog een klein beetje overgehouden zodat ook de nazorg betaald kan worden. Dus ook namens ons dank jullie allemaal voor jullie grote harten en liefde voor de dieren!!!! Uit allernaam van Sparky, Ana ( de vindster van Sparky ) en uit onze naam van APF. Jullie zijn geweldige kanjers !!!!!!!!!
 

webburo internet services

 

         

Abandoned Pets Foundation Tel. 0646606551                          Email:  apf2007@live.nl
Rabobank nummer 13.84.39.621
t.n.v. Abandoned Pets Foundation


IBAN:NL43RABO0138439621
BIC: RABONL2U
Kvk nr.01122228