Nu ook via sms doneren!!
Klik hier voor meer informatie....
 

 Partner Programma:   

dogs 5%  

 

Pampers bulk weken september 2014 

Geef bij uw bestelling aan dat u via APF
besteld dan krijgen wij een bedrag van Shumafood.
 
 
Boek u vakantie en wij ontvangen € 25,=  
 

Agradi.nl Webshop

 

 

 01 Juli 2014

Pype is in Nederland aangekomen en geadopteerd door de stichting Dierenthuis. Pype is een oud hondje wat bij ons bij virtuele adoptie stond. Nu krijgt hij de kans om zijn laatste jaren hier in Nederland door te brengen. Wij zijn de mensen die dit mogelijk hebben gemaakt erg dankbaar!!

Lees hier het verhaal van Pype.

 


06 Mei 2014

Lieve mensen,
 
Helaas zien wij ons genoodzaakt om te stoppen met het redden van de dodingsstation honden.
Dit met groot verdriet en zorgen omdat zij het zo verdienen en er zoveel lieve onschuldige dieren hier helaas in belanden. Echter door de hoge onkosten voor opvang en de nieuwe regels aangaande invoer van dieren, zijn wij helaas tot de conclusie gekomen dat wij dat als non profit stichting niet meer kunnen dragen. 
Wij hebben dit nu ongeveer 2 jaar gedaan omdat wij net zo goed soms meer met ons hart denken, dan met ons verstand en dat is logisch, vooral als je daar staat en je ziet al die ogen op je gericht en hun aandacht trekken met hun pootjes of gepiep om je eruit te halen. Of je soms letterlijk omhelsen om je te smeken eruit te halen........... Dat verscheurd je en maakt dat je staat te huilen uit onmacht en wil je het liefste ze allemaal meenemen. 
Echter door de hoge onkosten om ze in pension te moeten doen en de abnormale hoge kosten die ze vragen voor traces in Portugal ( 150 euro per aanvraag ) , en gemiddeld 80 euro per maand pensionkosten ( omdat ze klaar gemaakt moeten worden voor adoptie  > vaccinaties, ontworming enz ) moeten wij steeds meer bijleggen om deze diertjes te redden. En dat is onmogelijk als je geen winst maakt, want naast deze extra onkosten heb je ook nog je andere rekeningen te betalen zoals vaccinaties, ontworming, ontvlooiing, chippen, paspoort, dierenartskosten, vliegkosten, reiskosten ed. 
 
De hondjes die nu nog wachten en eruit gehaald zijn zullen natuurlijk hun plekje vinden en worden gewoon herplaatst zoals altijd de bedoeling was. Voor enkele van hun zoeken we nog een opvangplekje in Nederland, zodat ook de hoge onkosten voor hun straks er niet meer zijn ( zij verblijven nog steeds in de opvang in Portugal ) of nog liever een adoptieplekje. 
Het gaat om de hondjes Micas, Hesca en Prisco. ( 
www.apf2007.nl )
 
Een voordeel van helaas deze moeilijke beslissing is dat wij andere dieren straks wel weer meer kunnen helpen, omdat er dan misschien weer wat geld in een potje kan om bijv hondjes uit een asiel te helpen of waar andere hele hoge nood is. Tevens kunnen we dan per keer bekijken of het toch niet mogelijk is om nog eens een dodingsstation hondje hulp te geven. 
 
Wij zullen natuurlijk hun niet uit het oog verliezen en doen wat we kunnen met wat onze mogelijkheden zijn. Misschien op een andere manier. En misschien met behulp van virtuele adoptanten dat we kunnen bewerkstelligen dat zij in pension kunnen blijven voor een periode van 2,5 mnd zodat ze klaar gemaakt kunnen worden. Maar we moeten even onderzoeken of dit mogelijk is, omdat gebleken is uit het buitenland waar men dit al veelal doet, mensen vaak niet meer betalen na 1 mnd en dan zit je alsnog met de vervolgkosten als mensen niet meer gehoor geven aan hun beloofde sponsering. 
 
Wij hopen dat jullie dit kunnen begrijpen, hoe moeilijk ook. Want net als ons zouden jullie natuurlijk ook graag zien dat ook zij, die al in een vreselijke hel zitten, gered kunnen worden. Maar soms sta je met de rug tegen de muur en sta je machteloos. Alles is helaas met geld gemoeid. 
Het spijt ons zo deze beslissing te moeten maken.
 
Lieve groet, 
 
Bestuur Abandoned Pets Foundation
Sharon, Geke en Karin   

 

 

WAARSCHUWING 
FRANS KAMPS ( de dierenbeul van IJsselstein ) IS WEDEROM AKTIEF OM ZICH VIA EEN VRIJWILLIGERSWERK SITE AAN TE MELDEN BIJ ANDERE GOEDE DOELEN.
Neem aub deze waarschuwing serieus. 
Stuur deze waarschuwing graag ook weer door .

https://twitter.com/kamps_frans

 


30 April 2014

Shane heeft op Koningsdag prachtig werk geleverd. Hij is sanen met z''n grote broer als assistent de dag ervoor bezig geweest al deze mooie schilderijen te maken. 


Hier zit hij trots met papa Patrick zijn spulletjes te verkopen voor de stichting. 
Shane was een goede verkoper want binnen een aantal uur was hij uitverkocht !!

Top werk Shane !!
Dankzij jouw mooie werk kunnen weer een aantal hondjes worden gevaccineerd bijv. Erg belangrijk !!

 

Je bent een toppertje xxxx

 

 

Caroline, een van de adoptanten maakt deze prachtige jasjes voor de hondjes in nood.
Hier kunnen de zieke hondjes en straks in het najaar en winter de honden weer van genieten. 
Lola ( Lavita ) is haar showmodel en doet het uitstekend. 

Dank je Caroline voor dit mooie werk

 


31 Januari 2014

Zoals jullie weten hebben wij kort geleden Stefan goederen op gestuurd en is er voer naar het asiel St Fransiscus gegaan in Roemenië. De situatie is nu erg nijpend. De sneeuwstormen overwoekeren de kennels. Elke dag liggen de honden ingesneeuwd. Er is al een aktie bezig om goederen in te zamelen en daar te krijgen. Nu zat ik te denken wat kunnen we nog meer doen en wat heeft een groot effect. 

https://www.facebook.
 
https://www.facebook.com/groups

( hier kunt u op zien hoe de situatie nu is. )

Wij willen ook graag helpen om Stefan en Cristina bij te staan. 

En we willen graag geld inzamelen voor een AGGREGAAT !! 

Stefan en Cristina zitten zonder licht, water en gas daar. Dus het zou al erg helpen als een aggregaat daar zou komen, tevens bied dit dan de mogelijkheid dat bijv een ziek diertje daar in een warme ruimte geplaatst kan worden. Maar ook dat water opgewarmd kan worden, eten gekookt kan worden enz. 

GIRO 5070655 Abandoned Pets Foundation ovv aggregaat Stefan Jullie krijgen een overzicht van alle stortingen, het totaalbedrag tot die dag en welke mensen een donatie gedaan hebben ( indien niet gewenst dit graag vermelden ) 

Laten we ook Stefan zelf niet vergeten want hij geeft zijn laatste boterham nog aan de dieren. Die man heeft helemaal niks. Dus ook goederen zoals kleding ( kijk de kasten van uw man ff naar , overal, laarzen ed zijn van belang. 

Alle kleine beetjes kunnen helpen. Een klein gebaar een groot bereik !!

Alvast heel heel hartelijk dank namens de dieren , Stefan en Cristina maar ook namens ons allemaal.

16 Januari 2014

Dankzij Jan en Baukje uit Drachten, Valentina , de sales agent van Eu. en alle andere lieve mensen die ingezameld hebben gaan er deze week twee pallets met voer naar Gloria in Cacia/Aveiro en naar Fernanda ( gehandicapte en zieke honden opvang in Portugal ).
Volgende week worden bij hun de pallets afgeleverd.

Iedereen heel hartelijk bedankt voor het inzamelen en het mogelijk maken van dit transport! ! 

webburo internet services

 

         

Abandoned Pets Foundation Tel. 0646606551                          Email:  apf2007@live.nl
Rabobank nummer 13.84.39.621
t.n.v. Abandoned Pets Foundation


IBAN:NL43RABO0138439621
BIC: RABONL2U
Kvk nr.01122228