Nu ook via sms doneren!!
Klik hier voor meer informatie....
 

 Partner Programma:   

dogs 5%  

 

Pampers bulk weken september 2014 

Geef bij uw bestelling aan dat u via APF
besteld dan krijgen wij een bedrag van Shumafood.
 
 
Boek u vakantie en wij ontvangen € 25,=  
 

Agradi.nl Webshop

 

 

Miron
 
 
 
Miron is een pup van ongeveer 12 weken oud en is uit het slechte asiel van Mirandela gehaald. Hij doet het erg goed in de opvang bij Grietje. Alwaar hij allerlei dieren meemaakt: honden, katten, geitjes, kippen enz. Is heel sociaal en doet goed mee in de roedel. Is niet dominant maar ook niet onderdanig.
 
Miron heeft echter 1 probleempje hij is wat onstabiel op zijn pootjes, waarschijnlijk heeft hij een aangeboren afwijking in zijn kleine hersentjes waardoor hij wat onvast soms op zijn pootjes staat. En dan niet echt met lopen maar meer als hij speelt of hard wil lopen en iemand hem aanstoot. Maar hij heeft er zelf totaal geen last van en is verder goed gezond. Het houd hem niet tegen en zelf lijkt hij het niet te merken, hij weet niet beter. Speelt en rent net als elk ander diertje en is vrolijk en dartel zoals een pup behoord te zijn. Hij is lief en een knuffel. Vind alles leuk en gezellig. Het is een schatje. Zal ongeveer een kleine medium worden en is prachtig om te zien en zijn karakter is heel open en vrolijk.
 
Hij is ontwormd, gevaccineerd, gechipt en heeft een paspoort en is nagekeken door meerdere dierenartsen om zeker te zijn dat hij verder niet ziek is ivm zijn afwijking. Maar is verder goed gezond.
 
Wie wil deze lieverd de kans van zijn leven geven en wie kan door zijn handicap heen kijken en zien wat een prachtige mooie vriend hij is voor iemand?
Wilt u Leia graag ontmoeten of wilt u wat meer over haar weten?
Dan kunt u contact opnemen met:
Sharon Bult 06-46606519
Karin de Haan 06-46606551
 
 

Update April 2009
 
Verhaaltje van het opvanggezin.
 
Hier even een berichtje van mij, dat het vrouwtje voor mij typt, want ik mag niet aan de labtop komen. Zelfs niet even in het snoer bijten.
Hier gaat alles goed ik leer al heel veel bv. dat je niet gelijk moet komen als vrouwtje of baasje me roepen.
Ik moet nl. eerst even de haan plagen en alle takjes onderzoeken die op het erf ligggen. Niet alle poezen van het gezin vinden me lief en dat vind ik een beetje raar want ik wil alleen maar spelen, maar met sommige kan ik goed opschieten.
Gisteren ben ik wel even geschrokken, ik liep nl. Mees achterne en die werd wat kleiner dus ik dacht nu kan ik hem pakken, maar Mees stond in de sloot en ik kukelde er in, kopje onder ging ik, vrouwtje moest wel lachen en heeft me gauw gepakt, maar toen deed ze iets wat ik niet leuk vond.
Ze stopte me in bad, daar was ik erg van onder de indruk. Gelukkig mocht ik toen heel lang bij vrouwtje op schoot in een grote handdoek daarna heb ik lekker liggen slapen en toen was ik weer het heertje.
sÓchtends komen hier heel veel mensen en die vinden mij allemaal lief, dus ik word veel geknuffeld, s;avonds dan moet ik vrouwtje helpen met de katten ik ruim dan hun speelgoed op want dat gooien ze steeds buiten hun hok.
Je ziet het wel ik heb het erg druk, vrouwtje zegt dat ik een teletubbie van haar maak want ze roept vaak uhuh.
Ik geef ze gelukkig veel afleiding, zodat ze zich niet vervelen. Lieve Karin zoek je voor mij een leuk en lief baasje waarbij ik net zoveel kan keten als hier maar die mij ook heel veel knuffelen?
Tot gauw en een stoere poot van mij Miron
 

Update December 2009
 
 

Update Mei 2010
 
Miron heeft gelukkig ook een fijn huisje gekregen en gaat zo ook een goede toekomst tegemoet.

Helaas is ons ten gehore gekomen dat Miron ons is ontvallen. Wij hopen dat je nu vrij bent en zonder zorgen onder de Regenboogbrug speelt. We herinneren ons waar je vandaan kwam en hoe slecht het daar was. Gelukkig heb je nog een aantal mooie jaren gekend ondanks je ziekte later.
 
Rust zacht mooie lieve Miron
Tot ziens!!
 
liefs Team APF 
 
 
webburo internet services

 

         

Abandoned Pets Foundation Tel. 0646606551                          Email:  apf2007@live.nl
Rabobank nummer 13.84.39.621
t.n.v. Abandoned Pets Foundation


IBAN:NL43RABO0138439621
BIC: RABONL2U
Kvk nr.01122228