Nu ook via sms doneren!!
Klik hier voor meer informatie....
 

 Partner Programma:   

dogs 5%  

 

Pampers bulk weken september 2014 

Geef bij uw bestelling aan dat u via APF
besteld dan krijgen wij een bedrag van Shumafood.
 
 
Boek u vakantie en wij ontvangen € 25,=  
 

Agradi.nl Webshop

 

 

3 November 2010

Vanmorgen zijn Karin en Gerda vertrokken richting Portugal. De planning is dat ze morgenvroeg aankomen in Portugal. De verwachting is dat ze maandagmorgen weer aankomen in Darp. Ook deze keer hebben ze een bus vol goederen en voer meegenomen naar Portugal. Ook zullen deze keer weer hondjes meekomen naar Nederland. Heeft u interesse houd dan de site zorgvuldig in de gaten.

Update:

Om 17.17 uur zaten Karin en Gerda bij Lille.

Update:

Om 20.00 uur zaten ze bij Parijs.

Update 4 November 2010

De reis door Frankrijk was zwaar door mist en regen. Rond kwart over acht waren ze in Spanje aangekomen. De verwachting is dat Gerda en Karin rond vier uur in Cacia aankomen.

Update 4 November 2010

Om half vijf zijn Karin en Gerda aangekomen. Er waren ook deze keer weer allemaal mensen die hun wilden ontmoeten. Daarna hebben ze gegeten samen met de nieuwe vrijwilligers uit Portugal die ook uitgenodigd waren.

Update 6 November 2010

Vandaag zijn ze naar Palmela geweest om de dieren te controleren op vaccinaties enz. Een aantal hondjes vallen af voor adopties door verschillende redenen en andere hondejes komen later met het vliegtuig. Wel komen er zeven pups extra mee die gedumpt zijn bij het asiel in Cacia. Morgenvroeg om half negen gaan ze weer richting Nederland.

Update 7 November 2010

20.50 Uur Ze zijn bijna bij de Spaanse grens. Door enige op onthoud zijn ze later vanuit Portugal vertrokken.De verwachting is nu dat ze morgenavond in Darp aankomen.

23.35 Uur Ze hebben net de dieren verschoond, eten en drinken gegeven. Ze gaan nu richting Valladolid, Spanje. Iedereen maakt het goed.

Update 8 November 2010

13.30 Uur Sinds Frankrijk Noodweer, erg harde wind, het heeft uren gehoost, het water golft over de weg. Alsof je op een zwembad rijdt. Zelfs de heuvelsopwaarts stonden de wegen blank. Alle twee tot op het bot nat bij de dieren verschonen, eten en drinken geven. Ze zitten nu bij Parijs en kunnen iets beter doorrijden, maar nog steeds regen.

Karin, Gerda en de dieren zijn goed aangekomen. Wij willen Karin en Gerda ook deze keer weer bedanken voor wat ze voor de dieren gedaan hebben. ECHT TOP!!!!

 

Klik hier voor foto''s van de reis.

webburo internet services

 

         

Abandoned Pets Foundation Tel. 0646606551                          Email:  apf2007@live.nl
Rabobank nummer 13.84.39.621
t.n.v. Abandoned Pets Foundation


IBAN:NL43RABO0138439621
BIC: RABONL2U
Kvk nr.01122228