Nu ook via sms doneren!!
Klik hier voor meer informatie....
 

 Partner Programma:   

dogs 5%  

 

Pampers bulk weken september 2014 

Geef bij uw bestelling aan dat u via APF
besteld dan krijgen wij een bedrag van Shumafood.
 
 
Boek u vakantie en wij ontvangen € 25,=  
 

Agradi.nl Webshop

 

 

 

 

Lieve mensen,

 

Graag willen wij u uitnodigen om op zaterdag 14 februari 2009 samen met ons een evenement bij te wonen. Het evenement begint om 10.30 uur en vind plaats in het Diemer bos. Het bos bestaat uit twee delen met elk een eigen karakter. Ten westen van de A9 ligt het grootste meest op recreatie ingerichte stuk. Dit deel grenst direct aan Amsterdam Zuidoost en Diemen. Verder zullen er bordjes geplaatst worden zodat u goed de weg kunt vinden.

 

Wat houdt het evenement in?

Dit evenement wordt opgezet om alle dieren weer eens samen te zien, want wij zijn natuurlijk ook reuze benieuwd hoe het allen vergaat, maar ook om proberen geld in te zamelen voor het goede doel. Dit is oa. een sterilisatie- en castratieproject, het asiel in Cacia verder afbouwen alsook een asiel opzetten in Setubal en een educatieproject voor de scholen aldaar ( Marina van het boek Lola is bezig met een kinderboek wat vertaald gaat worden zodat dit oa gebruikt kan worden voor educatiedoeleinden ). Hiervoor organiseren wij een soort sponsorloop voor dieren in nood, de route noemen we Tour d'' Amour ( omdat wij dit doen met hart voor de dieren en omdat het natuurlijk Valentijnsdag is), dit door middel van een boswandeling. De wandeling is ongeveer 5 km lang en vind plaats in het Diemer Bos. Er is ook een kortere route voor de senioren hondjes en ook bij wat slechter weer wordt de korte route aangehouden. Iedereen zal onderweg worden voorzien van warme chocolademelk en koek en langs de route zult u nog andere dingen zien. Maar we willen nog niet alles verklappen natuurlijk.

 

Wat kost deelname aan het evenement?

Het inschrijfgeld voor de sponsorloop/boswandeling is 10 euro.

Dit geldt natuurlijk per gezin en hun dier(en).

De entree is vrij. Ook het parkeren is vrij.

 

Waar kunt zich opgeven voor deelname aan het evenement?

Dit kan via de mail karin-apf@live.nl of paul-apf@live.nl of u kunt bellen met 06-46606551 of b.g.g. 06-29577299 (Paul) Graag opgeven met hoeveel mensen u komt en hoeveel honden u meeneemt. Dit kan voor 4 februari 2009. De boswandeling zal in verschillende groepen plaatsvinden, afhankelijk van de deelname. We starten met de honden aangelijnd en later is er de mogelijkheid om de honden vrij te laten lopen. Zorgt u er wel voor dat uw hond betrouwbaar los kan lopen. Voor de zekerheid is er een dierenarts en zal er ook EHBO aanwezig zijn.

 

De organisatie en sponsering zijn verzorgd door:

De dag wordt georganiseerd door de Class Company, Rossana, Anouk, Irene en Ghislaine en door Beneful.

 

Wat kunt u verder nog verwachten?  

Op de dag zullen er ook standjes zijn, zal er media aanwezig zijn, zijn er verschillende bekende Nederlanders uitgenodigd met hun huisdier en zal er een hondenlunch plaatsvinden. Voor de hondenlunch worden 10 bekende Nederlanders uitgenodigd met hun hond en worden 10 baasjes uitgenodigd met een hond met een speciaal verhaal.

Verder is er een fotografe aanwezig en u kunt dus met uw hond(en) op de foto en is er een fotowedstrijd. Denk hierbij aan het thema: Liefde i.v.m. Valentijn. De 3 mooiste liefdevolste foto''s van baasje( s )  en huisdier( en ) worden beloond.

 

Er komen speciaal voor deze dag uit Portugal vrijwilligers over van de stichting Pravi oa. die graag de honden weer eens willen zien en kennis willen maken met hun baasjes. Zij zien er erg naar uit om dit mee te mogen maken, dit is ook waarvoor zij het allemaal doen. Ook hopen we dat Mariangels uit Spanje kan overkomen. We hopen natuurlijk dat iedereen zich opgeeft.

 

Iedereen is welkom natuurlijk, met of zonder hond. Na afloop ontvangt u allemaal een geschenkje voor deze dag, maar we zullen met z''n allen op een bijzondere manier de dag ook afsluiten ( bij goed weer ). Het wordt een gezellige dag met allerlei verschillende bezigheden en bezienswaardigheden.  

 

Hopelijk tot dan!!

 

 

Met vriendelijke groet,

 

Karin, Sharon , Geke, Patrick & Rossana en alle andere vrijwilligers van APF

The Class Company en Beneful

 

 
webburo internet services

 

         

Abandoned Pets Foundation Tel. 0646606551                          Email:  apf2007@live.nl
Rabobank nummer 13.84.39.621
t.n.v. Abandoned Pets Foundation


IBAN:NL43RABO0138439621
BIC: RABONL2U
Kvk nr.01122228