Nu ook via sms doneren!!
Klik hier voor meer informatie....
 

 Partner Programma:   

dogs 5%  

 

Pampers bulk weken september 2014 

Geef bij uw bestelling aan dat u via APF
besteld dan krijgen wij een bedrag van Shumafood.
 
 
Boek u vakantie en wij ontvangen € 25,=  
 

Agradi.nl Webshop

 

 

Algemene mededeling over aanmelding als projecthulp!
 
Mensen die zich opgeven moeten rekening ermee houden dat zij zelf de vliegreis moeten bekostigen, kost en verblijf wordt voor gezorgd. Wij proberen altijd zo goedkoop mogelijk te vliegen.
Het project Palmela zal zo snel mogelijk moeten starten om deze dieren te redden.
Project Fernanda zal later in het jaar gedaan worden. U moet er vanuit gaan dat u ongeveer 7 dagen tot 10 dagen van huis bent, afhankelijk van de grootte van het project.
Niet bang zijn voor de nodige smerige handen en kleding, een juist instelling, goede inzet natuurlijk alsmede een goed humeur. Houd u er rekening mee dat u de nodige misstanden kunt zien en meemaken maar ook dat het geweldig is om te zien hoe de dieren een veilig en fijn heenkomen krijgen.
De mensen waar we mee samenwerken in Portugal zijn allen even vriendelijk als gastvrij.
 
Update Maart 2013

N.a.v. enige ervaringen aangaande vrijwilligers of stagaires in het buitenland, hebben wij helaas moeten beslissen om geen stage- of werkplekken meer aan te bieden. Helaas hebben anderen het voor diegene die het wel goed bedoelen en zich juist willen inzetten verpest. Het kost teveel tijd, energie en soms geld en als men dan ziet dat er met de pet naar gegooid wordt is het zonde van dit alles. Scholen, studenten en andere vrijwilligers die zich aan willen melden voor dit soort dingen kunnen het beste even contact opnemen met Hanno Berger van Dierinnood. Zij weten waar deze plekken nog wel beschikbaar zijn evt. webburo internet services

 

         

Abandoned Pets Foundation Tel. 0646606551                          Email:  apf2007@live.nl
Rabobank nummer 13.84.39.621
t.n.v. Abandoned Pets Foundation


IBAN:NL43RABO0138439621
BIC: RABONL2U
Kvk nr.01122228